Om os

Kompetent maler og malermester

Søger du en kompetent maler og malermester i Kolind nær Djursland? Så kan Globe Overfladeteknik hjælpe. Vi har eksisteret siden 2017, og ejeren, Dennis, har været maler siden 2007. Før etableringen af virksomheden var han leder af et andet malerfirma. Vi har derfor mangeårig erfaring indenfor branchen og kan hjælpe med alle typer af maleropgaver hos både private og erhverv. Hos Globe Overfladeteknik lægger vi stor vægt på ordnede arbejdsforhold – både når vi er ude på en opgave og for vores medarbejdere. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har ordentlige løn- og arbejdsvilkår, og at der er et godt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk. Vi tror på, at det giver stabile, glade og mere produktive medarbejdere. Det giver i sidste ende et bedre slutresultat.

Overholder aftaler

Når vi påtager os en ny opgave, er det vigtigt for os, at alle aftaler og tidsplaner bliver overholdt, så du kan stole på os. Det skaber tillid. Derfor er det vigtigt, at vi fra start af kommunikerer klart og tydeligt og giver besked omkring eventuelle forsinkelser. På den måde ved du, hvad du kan regne med og har overblik over forløbet. Det er helt grundlæggende for os.

Kontakt os for mere information

Ønsker du mere information om de opgaver, som vi udfører, priser m.m., så kontakt os på tlf. 52 34 04 04 eller på mail Dennis@globeoverfladeteknik.dk.